Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou antrenor demis în acest sezon! Ionuţ Badea a fost înlocuit de la FC Argeş. Cine este noul tehnician al echipei

Un nou antrenor demis în acest sezon! Ionuţ Badea a fost înlocuit de la FC Argeş. Cine este noul tehnician al echipeigalerie foto

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a anunţat despărţirea de antrenorul Ionuţ Badea. În locul său, gruparea piteşteană l-a numit pe Ionuţ Moşteanu.

Ionuţ Codruţ Moşteanu este noul antrenor al formaţiei FC Argeş. Piteştenii au anunţat despărţirea de Ionuţ Badea.

Acesta din urmă a preluat FC Argeş pe 8 octombrie 2019, reuşind promovarea în Liga I după o absenţă de 11 ani.

"Clubul FC Argeş anunţă încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu antrenorul Ionuţ Badea. Începând de luni, de pregătirea echipei noastre se va ocupa Ionuţ Codruţ Moşteanu care a făcut parte din staff-ul lui Ionuţ Badea şi care cunoaşte foarte bine lotul de jucători. Noul antrenor principal al alb-violeţilor va fi ajutat de secundul Dragoş Radu şi antrenorul cu portarii, Viorel Dumitrescu.

Moşteanu a fost secundul lui Sorin Cârţu la Pandurii, secund la CFR Cluj (a colaborat aici şi cu Jorge Costa, şi cu Ioan Andone), Poli Iaşi (2013), interimar şi apoi principal la FC Vaslui. Din păcate, rezultatele înregistrate de echipă în cele şase etape jucate din Casa Liga 1 nu au fost pe măsura aşteptărilor suporterilor şi conducerii clubului.

Clubul FC Argeş îi mulţumeşte lui Ionuţ Badea pentru munca depusă în perioada petrecută la Piteşti şi îi doreşte mult succes în activitatea profesională" anunţă clubul piteştean.

 

Afla mai multe despre: ionuţ badea 

viewscnt
Articole similare