Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou antrenor pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă! Cine va fi adus pentru a o conduce pe Parma înapoi în Serie A

Un nou antrenor pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă! Cine va fi adus pentru a o conduce pe Parma înapoi în Serie A

Stranieri

Comentarii

Patronul Parmei, Kyle Krause, s-a decis să îl dea afară pe Roberto D'Aversa pentru a doua oară în ultimul an. Enzo Maresca va fi adus pentru a îl înlocui.

După ce Roberto D'Aversa a fost demis de Kyle Krause, mai mulţi antrenori cu renume erau anunţaţi ca posibilităţi pentru banca tehnică a Parmei. Răzvan Lucescu, Fabio Cannavaro sau Filippo Inzaghi se aflau printre numele vehiculate, însă clubul a ales să meargă în altă direcţie.

Un nou antrenor pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Enzo Maresca va prelua conducerea echipei, conform faimosului jurnalist Fabrizio Romano. Actualul antrenor al echipei U23 a lui Manchester City, acesta îi antrenează pe juniorii ”cetăţenilor” din octombrie 2020, timp în care a condus echipa în 28 de meciuri, obţinând 19 victorii, cinci remize şi patru înfrângeri.

Deşi D'Aversa anunţa că ar dori să rămână pe banca tehnică a Parmei, patronul formaţiei a ales să îl înlocuiască oricum, mai ales după cele nouă înfrângeri consecutive cu care Parma a încheiat sezonul. Dacă formaţia visa la salvare în februarie, ”cruciaţii” au terminat pe ultimul loc, cu 20 de puncte şi doar trei victorii după 38 de partide.

”Trebuie să dorească ambele părţi ca eu să continui aici. Mă voi întâlni cu cei din conducere şi vom evalua situaţia. Eu mai am un an de contract, însă asta contează prea puţin”, spunea D'Aversa după ultima etapă din acest sezon de Serie A, pierdută de Parma cu 3-0 în faţa Sampdoriei.

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihăilăparmakyle krauseserie aserie broberto d'aversa 

viewscnt
Articole similare