Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou antrenor pentru Man şi Mihăilă!? Cine ar fi dorit pe banca tehnică a ”cruciaţilor”

Un nou antrenor pentru Man şi Mihăilă!? Cine ar fi dorit pe banca tehnică a ”cruciaţilor”

Fotbal

Comentarii

Conform presei italiene, Parma se gândeşte la un înlocuitor pentru antrenorul D'Aversa. Conducerea ”cruciaţilor” ar fi dezamăgită de performanţa acestuia şi s-ar fi reorientat către un antreor străin, din estul Europei.

În cursul zile de dumnică, mai multe zvonuri au apărut în Rusia, despre o posibilă mutarea a antrenorul Lokomotivei Moskova, Marko Nikolic, pe Enzo Tardini. După parcursul bun al acestuia cu formaţia sa, aflată pe poziţia a doua în campionat, după Zenit, acesta ar fi atras atenţie Parmei.

Un nou antrenor pentru Man şi Mihăilă!?

Zvonurile au fost preluate şi de presa italiană, care îl anunţa pe Nikolic ca înlocuitorul lui D'Aversa, însă, conform Parmalive, acestea ar fi nişte minciuni. Sursa citată menţionează că reprezentanţii antrenorului sârb au negat orice fel de contact între cele două părţi.

Nikolic este sub contract în capitala Rusiei până în iunie 2022 şi nu ar vrea să renunţe la angajamentul său cu Lokomotiv. Mai mult, echipa sa va disputa, cel mai probabil, meciuri în competiţiile europene sezonul viitor, în timp ce Parma va retrograda mai mult ca sigur înapoi în Serie B.

În vârstă de 41 de ani, Nikolic şi-a făcut numele în Serbia şi Ungaria, înainte de a merge în Rusia pentru a o prelua pe Lokomotiv. În cariera sa de antrenor, Nikolic a reuşit să câştige trei campionate consecutive, unul în Slovenia, unul în Serbia şi unul în Ungaria, şi două Cupe, una în Serbia şi una în Ungaria.

Afla mai multe despre: parmaantrenor nou parmadennis manvalentin mihăilă 

viewscnt
Articole similare