Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou atac la Burleanu! Prunea: "E în campanie de patru ani! Din păcate nu se ocupă şi de fotbal"

Un nou atac la Burleanu! Prunea: "E în campanie de patru ani! Din păcate nu se ocupă şi de fotbal"

Fotbal intern

Comentarii

Florin Prunea a asistat la partida Dinamo - CSM Poli Iaşi, scor 2-1, iar la final a vorbit despre posibila candidatură a sa la şefia FRF. Fostul oficial al trupei moldave spune că decizia finală în privinţa celui care va reprezenta Generaţia de Aur la alegerile din 2018 nu a fost luată, dar recunoaşte că a început deja o mini-campanie electorală, pentru a simţi pulsul membrilor afiliaţi din ţară.

Prunea a profitat de ocazie pentru a lansa un nou atac la adresa actualului şef al FRF, Răzvan Burleanu.

"Mi se pune această înterbare de sute de ori (n.r. dacă va candida). Deocamdată vedem. Sunt în legătură permanentă cu colegii mei şi când vom hotarî cine va candida, vom face anunţul. Pentru că nu este de joacă, trebuie să anunţi. Ţi-o asumi şi dai drumul la treabă.

La treabă am dat drumul, că mergem în ţară, vorbim cu membrii afiliaţi, vorbim cu ei, suntem în contact, dar când se va lua decizia, o vom face publică.



Burleanu este într-o campanie electorala de patru ani. Din pacate nu se ocupa de fotbal, se ocupa doar de chestiunile de imagine. Oamenii cred că şi-au dat seama, membrii afiliati vorbesc. Aceste mutări, care nu au fost numai şi numai de imagine, a lui Adi (n.r. Contra), a lui Contra sigur au venit şi pentru că a fost o presiune mare şi din partea noastră, şi din partea presei
", a declarat Florin Prunea.

Afla mai multe despre: florin pruneafrfburleanu 

viewscnt
Articole similare