Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou BLAT demascat în Liga 1! După 10 ani totul iese la suprafaţă: "Nici măcar nu s-au mai apropiat de poartă!"

Un nou BLAT demascat în Liga 1! După 10 ani totul iese la suprafaţă: "Nici măcar nu s-au mai apropiat de poartă!"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul arbitru, Aurelian Bogaciu, dezvăluia că a fost martorul unui posibil meci aranjat în Liga 1.

"Înaintea acelui meci, pe culoar, unul dintre asistenţi s-a dus să verifice jucătorii de lanţuri, apărători, chestii clasice. Şi acel asistent s-a întors şi mi-a spus: "Am auzit că unul dintre jucători a transmis colegilor: «Să nu uităm să nu dăm gol!»". "Hai, mă, poate ţi s-a părut!", i-am spus. Am dat drumul la meci, am intrat în febra lui, nu-mi stătea capul să mă gândesc la asta", a spus Bogaciu într-un interviu pentru Gazeta.

Bogaciu dădea şi detalii: "Meciul s-a terminat 1-0, au dat adversarii un gol cu capul de la 15 metri! La pauză, în cabină, eu uitasem complet, dar colegul de brigadă îmi zice. "Ai văzut, mă, că ăştia n-au dat gol?". În a doua repriză nici măcar nu s-au mai apropiat de poartă! ". Cu 33 de meciuri în Liga 1, partida a fost imediat reperată în palmaresul arbitrului de 36 de ani. 

Meciul în cauză este Gloria Buzău - U Craiova 1-0! Disputat în penultima etapă a sezonului 2007-2008. Un meci care a făcut valuri, din perspectiva trucării lui, încă de la acea vreme. Universitatea Craiova, cu două etape înainte de finişul campionatului, era o echipă pe locul 9, lipsită de orice obiectiv. Nu mai putea să prindă loc de Europa, nu mai avea cum să retrogradeze. Dar urma să joace cu două echipe care se aflau în bătălie directă pentru a evita Divizia B: Gloria Buzău şi Ceahlăul.

 

 

 

Afla mai multe despre: blatbogaciubuzaucraiovamititeludezvaluiri 

viewscnt
Articole similare