Experiențe împreună.
You are here:

Un nou caz Bălgrădean la FCSB! “Stâlpul” echipei, OUT în câteva luni: Becali, ofertă primită din partea Craiovei

Un nou caz Bălgrădean la FCSB! “Stâlpul” echipei, OUT în câteva luni: Becali, ofertă primită din partea Craiovei

Liga 1

Comentarii

FCSB poate avea o perioadă de transferuri agitată în vară. Gigi Becali are de gestionat, pe lângă partea financiară a clubului, şi lotul. FCSB riscă să-l piardă şi pe Bogdan Planic, după plecarea lui Cristian Bălgrădean la CFR Cluj. De asemenea, alţi trei jucători pot pleca de la FCSB.

Cu câteva luni rămase până la perioada de transferuri din vară, FCSB se vede nevoită să renegocieze contractele cu fotbaliştii care au intrat în ultimele şase luni ale înţelegerii. Până la acel moment, Gigi Becali a luat deja primele măsuri la vicecampioana României, din cauza pandemiei de coronavirus. Finanţatorul FCSB a apelat la reducerea salariilor.

FCSB îl poate pierde şi pe Bogdan Planic. Sârbul e în ultimele luni de contract

Gigi Becali a suferit o lovitură puternică în momentul în care a aflat că portarul Cristian Bălgrădean s-a înţeles cu CFR Cluj, dar un caz identic se poate întâmpla şi cu Bogdan Planic. Fundaşul central mai are contract cu FCSB până în vară, cu o clauză de prelungire în contract pe încă un an, până în 2021, dar aceasta poate fi activată doar cu acordul ambelor părţi. Astfel, vicecampionii vor fi nevoiţi să-l convingă pe jucătorul sârb să rămână, în cazul în care îşi vor dori să prelungească actuala înţelegere.

În schimb, Bogdan Planic a fost deja ofertat de rivalii de la U Craiova, în iarnă. Mihai Rotaru a oferit 1 milion de euro pentru Bogdan Planic, dar Gigi Becali a refuzat, iar acum riscă să-l piardă gratis pe fotbalistul venit în 2017 de la Vojvodina.

Dorin Goian îl sfătuieşte pe Gigi Becali să facă orice pentru a-l ţine pe Bogdan Planic

Calităţile fundaşului sârb l-au făcut pe fostul fotbalist al FCSB, Dorin Goian, să-i transmită lui Gigi Becali că în Liga 1 nu există un apărător central mai bun. Dorin Goian a vorbit pe larg despre naţionala României şi Bogdan Planic într-un interviu acordat Telekom Sport.

- Greu să mai găseşti un Dorin Goian în ziua de azi, fie la echipa naţională, fie la FCSB.
- Hai să îţi spun un lucru! Preferatul meu din Liga 1 ştii cine este? Bogdan Planic, un fundaş complet în apărare, plasament foarte bun, este un fotbalist constant. Păcat de faptul că nu este român, era perfect pentru echipa naţională, ar fi fost titular fără probleme!

- Ştii, contractul lui expiră în vară şi nu prea mai vrea să semneze prelungirea…
- Părerea mea este că Gigi Becali ar trebui să găsească orice varianta să îl convingă să rămână. Un jucător defensiv aşa cum este el nu ai în ţară!

Patru fotbalişti, aproape de despărţirea de FCSB în vară

FCSB poate suferi modificări la nivelul lotului în următoarele luni. Printre fotbaliştii cărora le expiră contractul în vară se numără şi Marko Momcilovc, Aristidis Soiledis şi Adrian Popa, ultimul fiind împrumutat de la Reading. Totuşi, plecarea lui Bogdan Planic ar putea fi cea mai grea lovitură suferită de FCSB, în condiţiile în care Bogdan Argeş Vintilă are în lot doar trei fundaşi centrali: Iulian Cristea, George Miron şi Bogdan Planic. 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe