Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou caz de coronavirus la Inter Milan. Jucătorul care a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ratează meciul cu Real Madrid

Un nou caz de coronavirus la Inter Milan. Jucătorul care a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ratează meciul cu Real Madrid

Serie A

Comentarii

Aleksandar Kolarov (35 de ani) a fost depistat cu coronavirus. Inter a oficializat pe site-ul clubului, faptul că fundaşul sârb a ieşit pozitiv la testul COVID-19.

Care este starea jucătorului şi ce perioadă va urma pentru Kolarov

Kolarov este asimptomatic, dar procedurile pentru a preveni agravarea situaţiei for fi luate atât de jucător, cât şi de club.

La cei 35 de ani, Kolarov este un om important în formaţia lui Conte şi a bifat 6 apariţii din cele 9 meciuri ale lui Inter din acest sezon, oferind şi o pasă de gol. 

Aleksandar va sta pe bară două săptămâni, timp în care se va recupera şi va pierde cu siguranţă următoarele trei partide ale lui Inter cu Torino, Real Madrid şi Sassuolo.

Kolarov nu este singurul jucător de la Inter afectat de coronavirus, pe lângă el mai sunt cu rezultat pozitiv şi Daniele Padelli şi Marcelo Brozovic. 

Aceştia completeaza lista celor care au avut contact cu acest virus precum Young, Skriniar, Nainggolan, dar şi Antonio Conte, antrenorul echipei.

Fundaşul stânga a fost adus de la Roma, pentru 1.5 milioane de euro şi valoreaza, conform transfermarkt, 5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: kolarov 

viewscnt
Articole similare