Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou coleg pentru Ianis Hagi la Rangers FC. Vine din Ligue 1 şi este titular în naţionala ţării sale

Un nou coleg pentru Ianis Hagi la Rangers FC. Vine din Ligue 1 şi este titular în naţionala ţării sale

Fotbal

Comentarii

Steven Gerrard este foarte aproape de a-l achiziţiona pe mijlocaşul sud-african Bongani Zungu (27 de ani), de la Amiens, anunţă Football Insider.

Rangers FC, la care este legitimat şi Ianis Hagi, a trimis, deja, către jucător o propunere de contract, asta după ce s-a înţeles cu Amiens asupra sumei de transfer: 4 milioane de euro. Bongani Zungu intră în ultimul an de contract, iar după retrogradarea lui Amiens în Ligue 2, jucătorul a anunţat că nu mai vrea să rămână la club.

Steven Gerrard vrea să-şi betoneze linia de mijloc cu un mijlocaş box-to-box, care să facă ambele faze ale jocului. Sezonul trecut, Rangers a avut mari probleme la acest capitol. "Stevie G" i-a avut la îndemână pe Glen Kamara, Ryan Jack, Steven Davis, Joe Aribo şi Scott Arfield. Jucători cu disponibilitate de efort sunt doar Kamara şi Aribo, însă primul a fost ieşit din formă, iar locul său a fost suplinit de jucători cu mai multe valenţe ofensive decât defensive. 

Bongani Zungu a bifat 57 de meciuri pentru Amiens, pentru care a marcat 2 goluri. De asemenea, fotbalistul cotat pe Transfermarkt.de la 1,3 milioane de euro are şi 24 de meciuri pentru naţionala de seniori a Africii de Sud, unde a marcat două goluri, în 2019, la Cupa Africii pe Naţiuni.

Pentru Rangers, Zungu ar fi al patrulea transfer al verii, după Ianis Hagi, Calvin Bassey şi Jon McLaughlin.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare