Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou cutremur la FC Barcelona! Bartomeu vrea să dea afară trei oameni importanţi din club

Un nou cutremur la FC Barcelona! Bartomeu vrea să dea afară trei oameni importanţi din club

FC Barcelona

Comentarii

Continuă scandalurile interne de la FC Barcelona. Preşedintele Josep Maria Bartomeu vrea demisia a doi ommeni importanţi din clubul blaugrana.

Tensiunile din sânul echipei FC Barcelona sunt din ce în mai dese şi mai multe. După atacurile lui Leo Messi la adresa conducerii, ca răspuns la declaraţii la adresa echipei sau presiunea pusă pe jucători pentru semnarea reducereilor salariael, dar şi scandalul din jurul lui Bartomeu - care ar fi angajat o firmă specializată de social media pentru denigrarea imaginii jucătorilor şi a legendelor clubului -, a apărut un nou moment tensionat.

a fost anunţat un nou eveniment care va învolbura apele la clubul catalan. Un fel de "lovitură de stat", după cum apreciază presa spaniolă. Bartomeu a cerut demisia a trei manageri din Consiliul de Administraţie, de a căror loialitate nu mai este convins.

Emili Rousaud, unul dintre vicepreşedinţi, este principalul vizat, chiar dacă acesta se află pe poziţia actuală de numai trei luni. Este unul dintre cei care i-au cerut lui Bartomeu să-şi dea demisia după ce s-a aflat că firma I3 Ventures a fost angajată pentru a propaga în social media reacţii pro Bartomeu şi defăimătoare la adresa duşmanilor săi. De pe urma căreia au avut de suferit inclusiv jucătorii!



Enrique Tombas este şi el unul dintre oamenii căruia Bartomeu i-a cerut demisia. Tombas este al patrulea vicepreşedinte al clubului  şi trezorierul grupării calatane. Dacă oficialii vizaţi vor accepta să renunţe s-ar ajunge la nu mai puţin de 7 vicepreşedinţi forţaţi să plece din conducere în mandatul lui Josep Maria Bartomeu!

Primul dintre ei a fost Javier Faus, despre care Messi a declarat că "e o persoană care nu ştie nimic despre fotbal".

Afla mai multe despre: josep maria bartomeufc barcelona 

viewscnt
Articole similare