Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou episod în conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB. „Militarii”, acuzaţi că se laudă cu performanţele echipei lui Gigi Becali | FOTO

Un nou episod în conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB. „Militarii”, acuzaţi că se laudă cu performanţele echipei lui Gigi Becali | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Asociaţia „Salvaţi Steaua”, alcătuită din suporteri FCSB, a făcut o descoperire interesantă în departamentul de marketing al CSA Steaua. Un fan al echipei lui Gigi Becali a sesizat că, pe site-ul magazinsteaua.ro, „militarii” au la vânzare tricouri de la titlul pe care roş-albaştrii l-au cucerit în sezonul 2013-2014.

„Astăzi inaugurăm o nouă rubrică: Vocea Cititorului! În cadrul acestei rubrici vom posta imagini, informaţii trimise de urmăritorii noştri. Alexandru ne-a trimis următorul link găsit pe pagina Magazinului Oficial Steaua Bucureşti:

Ne gândim cu îngrijorare că, dacă tot au înfiinţat noua secţie de fotbal în 2017, poate vor palmaresul până în 2017... Şi să-l completeze cu meritoasa promovare din D în C, după trei sezoane de luptă şi sacrificiu!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Asociaţia Salvaţi Steaua.

Tricoul în cauza a fost purtat de fotbaliştii lui Gigi Becali, în 2014, atunci când FCSB a câştigat titlul cu numărul 25, iar echipa era antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

Conform Tribunalului Bucureşti, palmaresul din perioada 1947-2003 aparţine Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti, inclusiv cel mai important trofeu câştigat vreodată de o echipă românească, Cupa Campionilor Europeni, cucerită în 1986 după finala cu FC Barcelona.
 
Sentinţa nu este însă definitivă şi irevocabilă. În acest caz, FCSB nu îşi poate trece în CV decât trofeele cucerite după 2003.

 

Afla mai multe despre: fcsbbecalicsasteaua 

viewscnt
Articole similare