Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou episod în războiul Conte - Mourinho: "A folosit cuvinte grele! Am faţa unui om care regretă!? Nu cred!"

Un nou episod în războiul Conte - Mourinho: "A folosit cuvinte grele! Am faţa unui om care regretă!? Nu cred!"

Premier League

Comentarii

Prinşi într-un duel verbal fără precedent la nivelul Premier League, Antonio Conte şi Jose Mourinho par departe de momentul în care vor îngropa securea războiului.

Întrebat dacă regretă ultimele sale declaraţii în legătură pe Mourinho, pe care l-a făcut "senil", tehnicianul italian al lui Chelsea a precizat că nu îşi va retrage cuvintele şi că nu va putea trece peste afirmaţiile portughezului. Totuşi, Conte a precizat că cele două cluburi pregătite de ei, Chelsea şi Manchester United, nu au nicio legătură cu schimbul de replici.

"Am faţa unui om care regretă ce a spus? Nu cred! Ambii am spus ce am avut de spus şi vom vedea ce se întâmplă în viitor.

Cred că nu e important pentru club, dar el a folosit cuvinte grele şi nu voi uita asta! Nu e o problemă pentru cluburi, e o problemă între mine şi el. Atât!", a declarat Conte într-o conferinţă de presă.



Războiul declaraţiilor

Mourinho despre Conte:

”Dacă nu mă comport ca un clovn pe margine, aşa cum fac alţii, înseamnă că mi-am pierdut pasiunea?”

Conte despre Mourinho:

”Demenţă, senilitate! Cred că aşa se cheamă. E ciudat cum poţi să uiţi ce făceai sau cum te comportai în trecut, iar acum să arunci cu astfel de vorbe. Poate ar trebui să se uite la meciuri din trecut. Despre el vorbeşte, aşa făcea el înainte”.

Mourinho despre Conte

"Nu-l condamn pentru cele spuse. Vorbeam de mine că nu am nevoie să mă port ca un clovn pentru a-mi demonstra pasiunea, că îmi controlez mai bine emoţiile.

Am făcut greşeli în trecut şi poate voi mai face greleşi mai mici, dar ce nu mi s-a întâmplat niciodată şi nici nu mi se va întâmpla e să fiu suspendat pentru pariuri. Eu nu am trucat şi nici nu voi truca un meci".

Conte despre Mourinho:

”A arătat că este un om mic. Un om mic. Nici nu ştie foarte bine care a fost situaţia (n.r. cu suspendarea pentru pariuri). Dar îl ştiu foarte bine din trecut. În trecut, a fost un om mic în multe circumstanţe, este un om mic în prezent şi va fi un om mic în viitor [...] Îl ştiţi foarte bine. Nivelul este foarte jos”

 

Afla mai multe despre: contemourinhochelseamanchester 

viewscnt
Articole similare