Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou eşec pentru Marius Şumudică în Turcia. Yeni Malatyaspor a pierdut în faţa lui Fenerbahce şi este pe ultimul loc în clasament

Un nou eşec pentru Marius Şumudică în Turcia. Yeni Malatyaspor a pierdut în faţa lui Fenerbahce şi este pe ultimul loc în clasament

Stranieri

Comentarii

Echipa Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Fenerbahce, într-un meci din etapa a XIX-a a campionatului Turciei.

Pentru Fenerbahce a dechis scorul Novak, în minutul 10, iar Pelkas a închis tabela în minutul 74, din pasa livrată de Valencia. După această nou înfrângere, Yeni Malatyaspor a picat pe ultimul loc în clasament. Echipa lui Marius Şumudică a strâns 15 puncte, în 19 etape, fiind la egalitate cu Kasimpasa şi Goztepe.

Totuşi, echipa lui Marius Şumudică este ultima în clasament din cauza golaverajului. În acest sezon, Malatyaspor a încasat 34 de goluri şi a marcat doar 16. De asemenea, Yeni Malatyaspor are cel mai slab atac din Turcia. 

Fenerbahce este pe locul 4, cu 32 de puncte. Lider este Trabzonspor, cu 46 de puncte, Konyaspor este pe 2, cu 36 de puncte, iar pe 3 este Istanbul Başakşehir, cu 33 de puncte.

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce suporterii turci l-au contestat

”O nouă provocare ne aşteaptă. O vom întâlni pe Fenerbahce într-un meci foarte important. Văd că încă primesc mesaje în care sunt întrebat despre detaliile tactice din meciul împotriva lui Kayseri. Sunt un tip sincer, mă cunoaşteţi.

Vreau să ştiţi asta: fiecare meci are povestea lui, fiecare meci este diferit. Când am schimbat sistemul la 4-2-3-1 pe teren propriu cu Alania, am încasat 6. Totuşi, am câştigat cu Altay şi Adana jucând cu 5 pe spate. De asemenea, am remizat cu Konya şi Galatasaray.

Nu am remizat cu Kayseri din cauza sistemului tactic. Statisticile din a doua repriză arată că am fost superiori, însă sunt lucruri pe care nu le poţi controla în fotbal. Asta nu înseamnă că nu vom mai folosi sistemul 4-2-3-1, însă trebuie să ne adaptăm jocului şi oponentului.

Unii dintre voi sugerează numele unor jucători care ar trebui să fie în ‘primul 11’. Vă invit la antrenament pentru a vedea dacă sunt un antrenor corect sau nu.

Trebuie să rămânem uniţi şi să facem ce avem mai bun pentru a urca în clasament. Ne aflăm în aceeaşi barcă. Jucătorii, staff-ul şi cu mine lucrăm pentru a face oamenii din Malatya fericiţi. Numai bine!”, a transmis Marius Şumudică, pe Twitter.

Afla mai multe despre: şumudică-turcia-malatyaspor 

viewscnt
Articole similare