Experiențe împreună.
You are here:

Un nou eşec pentru România. Tricolorii sunt ca şi eliminaţi de la Campionatul European de volei masculin

Un nou eşec pentru România. Tricolorii sunt ca şi eliminaţi de la Campionatul European de volei masculin

Sporturi

Comentarii

Naţionala de volei masculin a României a pierdut, luni, la Montpellier, cu Grecia, scor 1-3, penultima partidă din grupa C a Campionatului European. Cu 0 puncte, pe ultimul loc, tricolorii sunt foarte aproape de a rata calificarea în optimi, cu o etapă înainte de finalul partidelor din grupă.

Scorul pe seturi a fost 25-23, 24-26, 25-27, 21-25, după 123 minute de joc.

Franţa, Bulgaria şi Italia ocupă primele trei locuri, cu câte trei puncte, urmate de Grecia, cu 3, Portugalia şi România, ambele cu 0. Pentru a mai spera la calificarea în optimile de finală, România trebuie să câştige meciul cu Portugalia cu 3-0, iar lusitanii să-i învingă pe greci cu acelaşi scor.

În primele trei meciuri, tricolorii au pierdut cu Franţa (0-3), cu Bulgaria (0-3) şi cu Italia (1-3), iar miercuri vor juca ultimul meci din grupă, cu Portugalia.

Primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe găzduite, între 12-29 septembrie, de Franţa, Belgia, Slovenia şi Olanda, se vor califica în optimile de finală, programate în 21 septembrie.

Urmează sferturile, în 23 şi 24 septembrie, pentru ca semifinalele să aibă loc în 26 şi 27 septembrie, iar finalele pentru medalii în 28 şi 29 septembrie.

România a participat ultima dată la un Campionat European la ediţia din 1995.

viewscnt
Articole similare