Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou jucător în lotul FCSB-ului. Gigi Becali, entuziasmat: ”Aşa cred eu, că va fi tare”

Un nou jucător în lotul FCSB-ului. Gigi Becali, entuziasmat: ”Aşa cred eu, că va fi tare”galerie foto

FCSB

Comentarii

Pentru noul sezon, FCSB va avea în lot un nou jucător crescut la academia clubului. Este vorba despre Alexandru Musi, un mijlocaş ofensiv care va împlini 17 ani pe 17 iulie.

FCSB a transferat 4 jucători în această vară, pe Andrei Cordea, Stipe Vucur, Zdenek Ondrasek şi pe Alex Creţu. În paralel, şefii clubului vor continua politica de a promova jucători crescuţi în propria academie.

Pentru sezonul care urmează, FCSB propune un nou jucător. În lotul de seniori va fi păstrat Alexandru Musi, un mijlocaş ofensiv de doar 17 ani. Gigi Becali este entuziasmat de calităţile arătate de tânărul tânărul jucător.

Un nou jucător în lotul FCSB-ului. Alexandru Musi, promovat la seniori

În această vară, Alexandru Musi a fost luat în cantonamentul echipei mari. Mijlocaşul de doar 17 ani a reuşit să-i impresioneze pe antrenori, dar şi pe Gigi Becali, care se declară entuziasmat şi pariază deja pe el.

Alexandru Musi a reuşit şi să înscrie câte un gol în amicalul cu Viitorul Pandurii Târgu ju şi cu FC Buzău şi în sezonul viitor este de aşteptat să-l vedem tot mai des în prima echipă.

”Musi e mai tare ca Octavian Popescu! Aşa cred eu, că va fi mai tare. E un fotbalist de 17 ani pe care o să-l vedem mai des în sezonul viitor. Jucăm fotbal, dar trebuie să facem şi bani”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Cine este Alexandru Musi, noul jucător din lotul FCSB-ului

Mijlocaş ofensiv, Alexandru Musi este un tânăr crescut la academia FCSB-ului. Este născut pe 17 iulie 2004, este mijlocaş ofensiv şi impresionează deja printr-un fizic impunător, în ciuda vârstei: 1.80 metri înălţime şi 70 de kilograme.

Piciorul său de bază este dreptul, poate juca atacant şi are deja două meciuri la seniorii FCSB-ului. Alexandru Musi a jucat în ultimele două partide din sezonul trecut, cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj, când FCSB nu mai avea nicio miză pentru campionat.

Afla mai multe despre: alexandru musi 

viewscnt
Articole similare