Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou meci amânat pentru CSM Bucureşti. Partida cu Rostov-Don nu se mai joacă sâmbătă din cauza cazurilor de coronavirus din lotul rusoaicelor

Un nou meci amânat pentru CSM Bucureşti. Partida cu Rostov-Don nu se mai joacă sâmbătă din cauza cazurilor de coronavirus din lotul rusoaicelor

Handbal

Comentarii

Meciul dintre Rostov-Don şi CSM Bucureşti a fost amânat din cauza cazurilor de coronavirus din lotul campioanei Rusiei. Partida era programată sâmbătă, de la ora 17:00, şi putea fi urmărită în direct la Telekom Sport, la fel ca toate celelalte meciuri din Liga Campionilor.

Amânarea partidei dintre Rostov şi CSM Bucureşti aglomerează şi mai mult calendarul planificat de EHF. Forul european are dificultăţi în fiecare săptămână cu reprogramarea partidelor din Liga Campionilor la feminin, din cauza testărilor pozitive din loturile echipelor. Inclusiv în finalul anului trecut fost afectate şi reprezentantele României, CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea.

Astfel, CSM Bucureşti mai bifează o nouă reprogramare, pe lângă cea pe care o are deja cu Bietigheim.

Echipele din România vor juca după cum urmează: SCM Rm. Vâlcea - Buducnost, amânat din etapa a 7-a, în 20 ianuarie, SCM Rm. Vâlcea - Borussia, amânat din etapa a 6-a, în 9 februarie, CSM Bucureşti - SG BBM Bietigheim, amânat din etapa a 9-a, în 30 ianuarie, iar acum echipa lui Adi Vasile aşteaptă să afle când va juca şi restanţa cu Rostov.

SCM Râmnicu mai are de jucat şi returul cu Borussia, a cărui dată nu a fost încă stabilită (iniţial era programat în etapa a 9-a, în 22 noiembrie 2020), dar şi partida cu Podravka, din etapa a 4-a (11 octombrie), aflată în aceeaşi situaţie, adică neprogramată momentan.

Multe alte partide sunt amânate din ambele grupe ale competiţiei.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare