Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou meci de gală pentru Istvan Kovacs în Liga Campionilor

Un nou meci de gală pentru Istvan Kovacs în Liga Campionilor

Fotbal

Comentarii

O nouă delegare pentru arbitrul român Istvan Kovacs în Liga Campionilor.

Istvan Kovacs a fost recompensat de către UEFA cu meciul dintre Arsenal şi Sevilla din Liga Campionilor, programat miercuri, 8 noiembrie, de la ora 22:00.

  • Centralul din Carei va fi ajutat de asistenţii Mihai Artene şi Vasile Marinescu.

Istvan Kovacs şi-a ales cel mai important moment al carierei

În cadrul campaniei UEFA & FRF „Devino arbitru!” mai mulţi arbitri internaţionali români vorbesc despre experienţele lor pe terenul de joc şi îi îndeamnă pe tineri să se îndrepte spre această meserie.

Într-un interviu frf.tv, Istvan Kovacs, arbitru în categoria Elite, spune: „Meseria de arbitru este cea mai frumoasă din lume!”. Explică mai apoi: „Prin arbitraj ai şansa de a rămâne în fotbal (n.r. atunci când renunţi la cariera de jucător), călătoreşti mult, vezi cele mai frumoase stadioane ale lumii şi, desigur, ai beneficii financiare”.

Kovacs a dezvăluit cine este jucătorul de la nivel mondial care l-a impresionat cel mai mult pe terenul de joc, cine sunt antrenorii din prima ligă cu comportament ireproşabil, meciul din competiţiile interne care l-a solicitat cel mai mult din punct de vedere fizic şi a punctat principalele calităţi ale unui arbitru de top.

Cea mai frumoasă experienţă din carieră a fost finala Conference League pe care am arbitrat-o. Ce îmi doresc mai mult? O altă finală în viitor!”, a mai spus Istvan Kovacs.

Iuliana Demetrescu, aleasă tot la Arsenal - Sevilla

De asemenea, UEFA a decis ca tot o brigadă din România să aibă grijă şi de partida de la UEFA Youth League dintre Arsenal Londra şi Sevilla, programată marţi, 7 noiembrie, de la ora 14:00.

Meciul o va avea la centru Iuliana Elena Demetrescu, cea care va fi ajutată la cele două linii de către Elene Mihaela Ţepuşă şi Roxana Ivanov.

 

Afla mai multe despre: istvan kovacsliga campionilorarsenal - sevilla 

viewscnt
Articole similare