Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou meci în deplasare, o nouă înfrângere pentru Farul. Ce spune Hagi după victoria controversată a lui FC Argeş: ”Meritam mai mult, a fost offside clar”

Un nou meci în deplasare, o nouă înfrângere pentru Farul. Ce spune Hagi după victoria controversată a lui FC Argeş: ”Meritam mai mult, a fost offside clar”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a pierdut, din nou, în deplasare, sâmbătă, la vizita la Piteşti, FC Argeş câştigând cu scorul de 2-1.

Farul Constanţa continuă seria slabă în deplasări. La Piteşti, în faţa lui FC Argeş, formaţia pregătită de Gică Hagi a fost răpusă cu 2-1, după ce fusese condusă cu 2-0. Arias şi Viana au înscris, înainte ca Jefte să reducă din diferenţă de la punctul cu var.

Primul gol marcat de gazde a fost unul controversat. Asistentul ridicase fanionul, pentru o poziţie de offisde, însă s-a răzgândit, după ce a dedus că balonul fusese atins de Larie, astfel că offside-ul nu mai era valabil. Fotbaliştii şi staff-ul constănţean s-au năpustit asupra asistentului, însă golul a rămas valabil.

În urma fluierului final, Gică Hagi s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor săi şi a afirmat că echipa sa merita mai mult. ”Regele” a pus tunurile pe arbitraj, însă nu a vrut să comenteze prea mult decizia de a se acorda primul gol.

Un nou meci în deplasare, o nouă înfrângere pentru Farul

Ştiţi că eu când nu câştig sunt puţin... văd minusurile care au fost, dar în seara asta meritam mult mai mult. Aşa cum a curs jocul, ocaziile pe care le-am avut... meritam victoria, dar din păcate aşa e fotbalul şi trebuie să mergem înainte să vedem ce nu am făcut bine şi să facem şi mai bine ca să se schimbe rezultatele.

(n.r. despre primul gol marcat de FC Argeş) Eu vreau să vorbesc despre echipa mea, meritam mai mult, restul las pe ceilalţi să vorbească. Pentru mine a fost ofsside clar, din păcate, asta e. Întoarceţi-o cum vreţi voi, dar este offside clar. Am fost cu toţii pe aici, ne-a lipsit şansa. Dacă marcam, puteam să câştigăm meciul.

Adversarul ajunge o dată, de două ori şi pierdem meciul, dar asta e. Mergem înainte cu jocul nostru, cu principiile noastre, am produs jocul, am controlat anumite momente, dar o să muncim, aşa cum le-am zis si jucătorilor, muncim mai mult, să vină rezultatele pozitive. Trebuie să producem victorii şi puncte”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: liga 1gică hagifarul constanţafc argeşargeş farul 

viewscnt
Articole similare