Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou meci spectacol într-o seară de gală s-a jucat la Telekom Sport | Carolina – Boston 4-6

Un nou meci spectacol într-o seară de gală s-a jucat la Telekom Sport | Carolina – Boston 4-6

Hochei pe gheață

Comentarii

Când evoluezi în conferinţa de Est a NHL, îi conduci pe Boston Bruins cu 4-1 şi mai sunt 10 minute pe cronometru, deja începi să te gândeşti că ai victoria asigurată şi că te-ai apropiat la 5 puncte de calificarea în playoff?

Aşa, se pare, au considerat şi hocheiştii de la Carolina Hurricanes! Doar că, în final de meci, totul s-a întors împotriva lor, oaspeţii au marcat de 5 ori la rând, s-au impus cu 6-4 în Raleigh, North Carolina, şi sunt în acest moment la doar două victorii de primul loc în NHL, deţinut (la egalitate, cu câte 100 de puncte) de Tampa Bay Lightning şi de Nashville Predators.

Telekom Sport a transmis în direct miercuri dimineaţă una din cele mai spectaculoase reveniri din acest sezon al NHL. Boston, locul 2 în divizia Atlantic, conducea cu 1-0 după prima repriză a meciului din deplasarea din Carolina. Gazdele au avut apoi 30 de minute senzaţionale, în care au marcat la egalitate numerică, în superioritate (de două ori) şi chiar cu un om mai puţin pe gheaţă.

Conduşi la 3 goluri diferenţă, Bruins au demonstrat că se poate: au înscris 3 goluri în 67 de secunde, pentru a egala la 4, apoi au dominat finalul de meci, au mai marcat de două ori, inclusiv cu poarta goală, şi au terminat victorioşi cu 6-4. Eroul meciului a fost cehul David Pastrnak, care a realizat primul hat-trick al carierei sale în NHL, dar o contribuţie decisivă a avut şi Brad Marchand, revenit după o accidentare, cu un gol şi două pase decisive.

Boston a ajuns la 7 victorii în ultimele 8 partide şi la un total de 96 de puncte în clasamentul sezonului regulat, în vreme ce Carolina mai speră la calificarea în playoff, la 7 puncte în urma locului 8 al conferinţei de Est, New Jersey. Pe Devils, iubitorii hocheiului din România îi pot urmări în direct la Telekom Sport joi dimineaţa, de la ora 04.00, în deplasare împotriva senzaţiei acestui sezon, Vegas Golden Knights.

 

Afla mai multe despre: carolinabostonnhlhocheitelekom sport 

viewscnt
Articole similare