Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou mesaj de la Simona Halep, după înfrângerea cu Serena Williams: "Abia aştept să revin anul viitor, în vremuri mai bune"

Un nou mesaj de la Simona Halep, după înfrângerea cu Serena Williams: "Abia aştept să revin anul viitor, în vremuri mai bune"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a postat un nou mesaj pe reţelele de socializare, la doar câteva ore distanţă de la înfrângerea suferită în faţa Serenei Williams, în sferturile de finală de la Australian Open.

"Câştigi sau pierzi, mereu este o experienţă grozavă să împarţi terenul cu Serena Williams. Vreau să le mulţumesc enorm lui Craig Tiley şi celor de la Tennis Australia pentru pentru munca lor neobosită de a organiza Australian Open în acest an. Aţi trecut peste multe încercări şi nu aţi încetat să lucraţi în numele nostru. Vă mulţumesc şi abia aştept să revin anul viitor, în vremuri mai bune pentru toată lumea", a scris Halep pe Facebook.

Win or lose, it's always a great experience to share the court with Serena Williams. I want to say a huge thank you to...

Publicată de Simona Halep pe Marţi, 16 februarie 2021


Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-3, 6-3, de Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, în sferturile de finală ale Australian Open.

Serena Williams va evolua în semifinale cu japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3.

Afla mai multe despre: tenissimona halepaustralian open 

viewscnt
Articole similare