Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou moment istoric pentru Tom Brady. Starul de 43 de ani va juca pentru a zecea oară în carieră într-un Super Bowl

Un nou moment istoric pentru Tom Brady. Starul de 43 de ani va juca pentru a zecea oară în carieră într-un Super Bowl

NFL

Comentarii

Tampa Bay Buccaneers şi Kansas City Chiefs vor disputa, la 7 februarie, finala campionatului de fotbal american, Super Bowl.

Pentru a ajunge în ultimul act, Tamba Bay a trecut de Green Bay Packers, cu scorul de 31-26, iar Kansas City, de Buffalo Bills, cu 38-24.

Venit în martie 2020 la Tampa Bay, după 20 de ani petrecuţi la New England Patriots, Tom Brady, 43 de ani, şi-a condus noua echipa la cea de-a doua finală din istorie, după ce formaţia din Florida a cucerit Trofeul Vince Lombardi în 2002.

Brady a scris istorie la New England Patriots, unde a câştigat Super Bowl de şase ori, un record, şi a disputat 285 de meciuri.

El va juca, la 7 februarie, a zecea finală a campionatului de fotbal american din carieră, de asemenea un record.

Kansas City este campioana en-titre şi are două titluri în palmares. Patrick Mahomes, 25 de ani, este vedeta formaţiei din Missouri. El a fost MVP-ul finalei de anul trecut şi MVP-ul sezonului 2018.

Super Bowl va avea loc pe arena echipei Tampa Bay, Raymond James Stadium. Este pentru prima dată în istoria NFL când o echipă joacă finala pe teren propriu. Deşi arena poate găzdui peste 65.000 de spectatori, numai 22.000 de fani vor avea acces pe stadion, din cauza pandemiei de coronavirus. Va fi cea mai redusă asistenţă din istoria finalelor.

Afla mai multe despre: superbowl 

viewscnt
Articole similare