Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou nume de fundaş pe lista Realului! ”Calcă pe urmele lui Raphael Varane!” Pe cine vor "galacticii" să transfere

Un nou nume de fundaş pe lista Realului! ”Calcă pe urmele lui Raphael Varane!” Pe cine vor "galacticii" să transfere

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei internaţionale, Real Madrid este interesată de transferul tânărului fundaş de la RC Lens, Facundo Medina.

Pe lângă interesul pentru nume consacrate ca David Alaba (Bayern), Pau Torres (Villarreal) sau Kounde (Sevilla), Real Madrid a pus ochii şi pe un jucător de mare perspectivă. Este vorba despre Facundo Medina, fundaşul de 21 de ani al echipei RC Lens.

Cotat la 8 milioane de euro, fundaşul central este dorit şi de Manchester United. El a bifat 18 jocuri în actuala stagiune şi a marcat de două ori.

Medina poate evolua atât ca fundaş central, cât şi ca fundaş lateral stânga. A început fotbalul la River Plate, dar Lens l-a achiziţionat de la CA Talleres pentru 3.5 milioane de euro. Potrivit FootMercato, Real Madrid ar trebui să ofere pentru el 20 de milioane de euro pentru a-l transfera imediat. Concurenţa este reală, pentru că francezii susţin că nu doar Manchester United este interesată de Medina, ci şi Arsenal şi Inter Milano.

Până atunci însă, madrilenii speră să rezolve situaţia fundaşilor centrali titulari, Sergio Ramos şi Raphael Varane. Ultimul dintre ei este sub contract cu Los Blancos, dar presa internaţională susţine că vrea să plece: ”Medina îi poate lua locul. La fel ca Varane, Facundo poate ajunge la Real Madrid, direct de la Lens” scrie presa din Franţa.

Afla mai multe despre: facundo medina 

viewscnt
Articole similare