Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou obiectiv pentru Real Madrid! Florentino Perez vrea să-i plătească fotbalistului clauza de reziliere

Un nou obiectiv pentru Real Madrid! Florentino Perez vrea să-i plătească fotbalistului clauza de reziliere

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a pus ochii pe Yeremi Pino, starul lui Villarreal, care a debutat deja în naţionala Spaniei.

30 de milioane de euro este clauza de reziliere dintre Yeremi Pino şi Villarreal, una pe care Florentino Perez se gândeşte serios că merită să o plătească.

Fotbalistul, considerat unul dintre marile talente ale fotbalului iberic în acest moment, ar fi tentat şi el de oportunitatea de a juca pentru Real Madrid.

Potrivit 'Chiringuito de jugones', Real Madrid vrea să profite că Villarreal nu a ajuns încă la un acord oficial pentru prelungirea contractului lui Pino, şi automat pentru mărirea clauzei de reziliere. Astfel, madrilenii pot achiziţiona jucătorul pentru 30 de milioane de euro, atât cât înseamnă până la semnarea unui nou acord, clauza de reziliere dintre fotbalist şi clubul antrenat de Unai Emery.

Cotat deja la 30 de milioane de euro, Yeremy Pino împlineşte pe 20 octombrie 19 ani. A crescut la Las Palmas, iar Villarreal l-a adus în 2017 în Academie. A făcut saltul spre prima echipă în 2020, iar până în prezent are 45 de meciuri la prima echipă şi opt goluri marcate.

El a jucat pentru naţionala Spaniei în semifinalele şi finala UEFA Nations League. A bifat astfel primele sale două selecţii pentru ”La Roja”

Afla mai multe despre: yeremi pinoreal madridvillarreal 

viewscnt
Articole similare