Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou premiu pentru Cristina Neagu! A fost declarată cea mai bună jucătoare de handbal din România

Un nou premiu pentru Cristina Neagu! A fost declarată cea mai bună jucătoare de handbal din România

Handbal

Comentarii

Începând din 2006, Federaţia Română de Handbal onorează, la fiecare început de an calendaristic, în baza voturilor exprimate de antrenorii din ligile naţionale, cei mai buni sportivi care evoluează în campionatele României, precum şi cei mai buni jucători români, indiferent de ţara în care aceştia evoluează.

CEA MAI BUNĂ HANDBALISTĂ DIN ROMÂNIA şi CEA MAI BUNĂ JUCĂTOARE DIN LIGA FLORILOR ÎN 2018
Interul stânga al Naţionalei României şi al CSM Bucureşti, în vârstă de 30 de ani (26 August 1988), se laudă cu o carieră de invidiat. Considerată de multi drept cea mai bună handbalistă din istorie, Cristina Neagu a primit această distincţie din partea Federaţiei Internaţionale de Handbal de 3 ori (2010, 2015, 2016), find deasemenea desemnată drept Cea Mai Bună Jucătoare a Anului (2017) de către Federaţia Europeană de Handbal şi de 4 ori aleasă în echipa ideală a Ligii Campionilor (2015, 2016, 2017, 2018).
 
"Sunt bucuroasă să fiu aleasă cea mai bună handbalistă româncă pentru a 6-a oară. Anul 2018 a fost unul foarte bun pentru mine, un an în care am dat tot ce am avut mai bun pentru echipa de club şi echipa naţională .Dupa cum ştiţi cu toţii, mă aflu în recuperare după operaţia suferită la genunchiul drept şi sunt mai motivată ca oricând să îmi revin şi să joc din nou handbal la cel mai înalt nivel. Vă mulţumesc tuturor pentru aprecieri!", a declarat Cristina Neagu.
 
CEL MAI BUN HANDBALIST ROMÂN 2018
Mihai Popescu, portarul în vârsta de 33 de ani (15.03.1985) este unul dintre cei mai titraţi jucători ai ultimilor ani. În prezent el evoluează pentru Saint-Raphaël VHB, în unul dintre cele mai puternice campionate ale Europei (Franţa), echipă cu care a ajuns până în finala EHF Cup în 2018, fiind desemnat Cel Mai Bun Portar al Competiţiei. Aceasta este a şaptea oară când Mihai Popescu este votat drept Cel Mai Bun Jucător român.
 
"În primul rând vreau să le mulţumesc colegilor şi antrenorilor mei de la echipa  natională şi de la echipa de club pentru tot ce au făcut pentru mine şi pentru încrederea acordată şi, nu în ultimul rând celor care m-au votat! Multumesc FRH pt titlul acordat!", e mesajul transmis de Popescu.
 
Ce jucători au mai fost premiaţi în urma sondajului efectuat de FRH
  • CEL MAI BUN HANDBALIST ROMÂN DIN LIGA ZIMBRILOR 2018 - ALEXANDRU CSEPREGHI (CS Minaur Baia Mare)
  • CEA MAI BUNĂ HANDBALISTĂ STRĂINĂ DIN LIGA FLORILOR 2018 – IRYNA GLIBKO (SCM Rm. VÂLCEA)
  • CEL MAI BUN HANDBALIST STRĂIN DIN LIGA ZIMBRILOR 2018 – VITALY KOMOGOROV (CS Dinamo Bucureşti)
 
 

Afla mai multe despre: cristina neagumihai popescupremiuhandbal 

viewscnt
Articole similare