Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou premiu pentru Simona Halep! A câştigat Heart Award pentru evoluţia din Fed Cup

Un nou premiu pentru Simona Halep! A câştigat Heart Award pentru evoluţia din Fed Cup

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, numărul trei mondial, a câştigat, luni, Heart Award (Premiul Inimii), după evoluţia sa remarcabilă din meciul cu Cehia, din primul tur al Fed Cup, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

Fed Cup Heart Award, ajuns la al zecelea an, doreşte să recompenseze jucătoarele care şi-au reprezentat ţara cu distincţie, cu curaj excepţional, demonstrând un ataşament remarcabil în timpul meciurilor din Fed Cup. Fiecare câştigătoare primeşte un cec care va fi donat în scopuri caritabile, la alegerea sa. Halep va primi un cec de 3.000 de dolari, iar celelalte laureate, de câte 1.000 de dolari.

Halep le-a avut contracandidate, în urma participării la meciurile din Grupa Mondială şi Grupa Mondială II, pe letona Anastasija Sevastova, spaniola Georgina Garcia-Perez şi australianca Ashleigh Barty.


Simona Halep a fost un motiv de inspiraţie pentru echipa României, care a învins deţinătoarea trofeului, cu 3-2, la Ostrava, furnizând prima înfrângere a acesteia pe teren propriu din 2009 încoace. Românca a învins-o fără drept de apel pe Katerina Siniakova, cu 6-4, 6-0, pentru ca în al doilea meci de simplu să treacă de fostul lider mondial Karolina Pliskova în trei seturi, cu 6-4, 5-7, 6-4.



România s-a calificat în premieră în semifinalele competiţiei de când aceasta se desfăşoară după actualul format. Halep a câştigat pentru a doua oară acest premiu.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare