Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou produs La Masia a "explodat". Iliax Moriba a marcat cu stil primul său gol pentru Barcelona, la 18 ani!

Un nou produs La Masia a "explodat". Iliax Moriba a marcat cu stil primul său gol pentru Barcelona, la 18 ani!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a câştigat cu 2-0 deplasarea de la Osasuna, din etapa a 26-a din LaLiga, iar fotbalistul care a ieşit cel mai mult la rampă e Iliax Moriba (18 ani), un tânăr promovat din La Masia care a marcat primul său gol pentru echipa mare a catalanilor. Reuşita mijlocaşului a venit în minutul 83.

Promovat din celebra academie a Barcelonei în timpul acestui sezon, Ilaix Moriba şi-a făcut deja intrarea în fotbalul mare. Mijlocaşul a reuşit primul său gol pentru mare a Barcelonei în minutul 83 al meciului de pe El Sadar, contra Osasunei, după ce a fost introdus pe teren în minutul 67, în locul lui Busquets.

Moriba a marcat din pasa lui Messi, care i-a pasat în marginea careului, acesta şi-a făcut mingea pentru şut şi a tras năpraznic, în vinclul porţii lui Herrera. Astfel, Moriba şi-a deschis "contul" de la FC Barcelona la o vârstă fragedă, după ce abia a împlinit 18 ani, dar nu e singurul lucru notabil reuşit în tricoul blaugrana la echipa mare.

În meciul de campionat contra Sevillei, de etapa trecut, Iliax Moriba i-a pasat decisiv lui Messi la golul care argentinianul a conchis victoria calatanilor pe "Ramon Sanchez-Pizjuan", 2-0. Astfel, Messi i-a întors acum serviciul lui Ilaxi Moriba şi l-a ajutat să înscrie primul său gol pentru Barcelona.



"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Leo mi-a pasat. Nu voi uita niciodată acest gol. Nu ştiu exact cum am reuşit să marchez cu piciorul stâng. Leo Messi mi-a spus de la primul meci să şutez şi să-mi încerc norocul chiar şi din afara careului, iar asta am făcut. Mi-a pasat şi am încercat", a spus Ilaix Moriba, după meci, potrivit Mundo Deportivo.

Ilaix Moriba a marcat primul său gol pentru Barcelona pe terenul Osasunei şi la aceeaşi poartă la care Ansu Fati, colegul său din La Masia, reuşea să-şi treacă în cont cea dintâi reuşită a sa pentru catalani, în 2019.

Afla mai multe despre: ilaix moribagolbarcelonareactievideo 

viewscnt
Articole similare