Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou record pentru colecţia lui Cristiano! Statistica incredibilă a lui Ronaldo după golul marcat cu Villarreal

Un nou record pentru colecţia lui Cristiano! Statistica incredibilă a lui Ronaldo după golul marcat cu Villarreal

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Ronaldo a condus-o pe United către optimile Ligii Campionilor în urma victoriei cu Villarreal, doborând un nou record pe parcurs.

Manchester United a reuşit să obţină calificarea în optimile Ligii Campionilor, graţie victoriei obţinute împotriva lui Villarreal. După meciul cu deţinătoarea Europa league. englezii au asigurat că nu mai pot fi depăşiţi de ”Submarinul Galben”.

Ronaldo a fost din nou eroul lui United, deschizând scorul pe final de meci, făcându-i pe spanioli să se desfacă, înainte ca Sancho să dea lovitura de graţie.

Un nou record pentru colecţia lui Cristiano!

În urma unei noi reuşite, a şasea din acest sezon al Ligii Campionilor, Cristiano a devenit primul jucător al unui club englez ce marchează în primele cinci meciuri jucate într-o ediţie a Champions Leagu, excluzând calificările.

Cu reuşita împotriva echipei lui Unai Emery, Cristiano a ajuns la 140 de goluri în Liga Campionilor, fiind de departe golgheterul all-time al competiţiei.

Înainte ca Ronaldo să reuşească să marcheze în primele cinci meciuri dintr-o ediţie a Ligii Campionilor, patru jucători de la cluburi din Anglia reuşiseră să marcheze în primele patru.

Terry Dyson (1961/62, Tottenham), Roger Hunt (1964/65, Liverpool), Mick Jones (1969/70, Leeds) şi Nicolas Anelka (2010/11, Chelsea) au fost fotbaliştii depăşiţi de CR7.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare