Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou refuz pentru Bayern Munchen. Antrenorul de top care nu vrea să audă de bavarezi: "Nu sunt interesat. Am mai multe motive"

Un nou refuz pentru Bayern Munchen. Antrenorul de top care nu vrea să audă de bavarezi: "Nu sunt interesat. Am mai multe motive"
Comentarii

Joachim Low, fostul selecţioner al Germaniei (2006-2021), a exclus posibilitatea de a accepta o ofertă din partea clubului Bayern Munchen, dar este interesat de o revenire în fotbalul internaţional cel târziu în următorii doi ani.

''Există probabil diferite motive. Primul, Bayern nu este interesat de mine ca persoană, nu cred ca antrenor, iar eu nu aş fi de asemenea interesat de Bayern Munchen'', a declarat Low, care a condus Mannschaft la titlul mondial din 2014, la Welt TV.

Bayern Munchen a anunţat deja că se va despărţi de Thomas Tuchel la finalul acestui sezon, deşi antrenorul german are un contract până în iunie 2025

Low l-a lăudat pe antrenorul Xabi Alonso de la Bayer Leverkusen, dar nu crede că spaniolul va ajunge pe banca tehnică bavareză: ''El avea deja o personalitate uimitoare ca jucător''.

Low a respins şi posibilitatea de a reveni la cârma naţionalei Germaniei din principiu, dar ar dori să pregătească o echipă naţională începând din vară, pentru Cupa Mondială din 2026: ''Am fost antrenor al naţionalei germane prea mult timp şi mereu am spus că un job aici este în afara discuţiei. Am călătorit prin ţară timp de 17 ani, am fost pe tot felul de stadioane şi ştiu cluburile foarte bine. Aşa că asta nu este o motivaţie pentru mine. CM 2026 din SUA, Canada şi Mexic mi se pare atrăgător''.

Low a părăsit Mannschaft după contraperformanţele de la Cupa Mondială 2018 din Rusia, eliminarea din faza grupelor, şi de la EURO 2020, eliminare în optimi de finală.

Afla mai multe despre: joachim low 

viewscnt
Articole similare