Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou rol pentru Claudiu Răducanu. A devenit ”talismanul” unei echipe din Liga 1: ”Cu siguranţă va fi şi acum pe stadion”

Un nou rol pentru Claudiu Răducanu. A devenit ”talismanul” unei echipe din Liga 1: ”Cu siguranţă va fi şi acum pe stadion”

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă susţine că l-a invitat pe Claudiu Răducanu la derby-ul cu Dinamo, care se va disputa la Severin, deoarece fostul atacant îi poartă noroc. Craiova - Dinamo va fi live pe Telekom Sport 1, luni, de la 20:30.

Antrenorul Craiovei susţine că Răducanu i-a purtat noroc până acum şi l-a invitat în tribune şi la derby-ul cu Dinamo: ”Într-adevăr, Claudiu Răducanu e unul din talismanele mele şi cu siguranţă se va regăsi în stadion la ora jocului”, a declarat Victor Piţurcă.

Claudiu Răducanu a rămas apropiat de Victor Piţurcă din perioada în care au lucrat la Steaua. De altfel, apogeul carierei fostului atacant a fost în perioada în care a jucat în Ghencea şi l-a avut antrenor pe Victor Piţurcă.

Despre meci, antrenorul Craiovei susţine că este un test foarte dificil pe care jucătorii săi sunt obligaţi să-l treacă, deoarece vin după o serie de rezultate negative: ”Suntem iar în faţa unui examen dificil. Jucăm contra unui mare club, Dinamo Bucureşti, care în ultimul timp a jucat foarte bine, a avut o creştere extraordinară de formă, sub comanda lui Uhrin. Deci ne aşteaptă un meci foarte dificil, pe care sigur noi vrem să-l câştigăm, fiindcă în ultimele două partide din campionat nu am reuşit acest lucru”, a mai spus Piţurcă.

Afla mai multe despre: claudiu raducanu 

viewscnt
Articole similare