Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou român la Real Madrid? Craiova îşi freacă mâinile de bucurie: ”Poate juca la orice echipă din Europa!”

Un nou român la Real Madrid? Craiova îşi freacă mâinile de bucurie: ”Poate juca la orice echipă din Europa!”
Comentarii

Gică Craioveanu a explicat în cadrul unui interviu că îl vede jucând pe internaţionalul român, Nicuşor Bancu jucând la orice echipă din Europa.

Universitatea Craiova poate da o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor. După ce în iarnă l-au dat pe Mitriţă, pentru opt milioane de euro la New York City, oltenii sunt aproape acum de a rămâne din nou fără căpitanul echipei.

Bancu este dorit de Lazio Roma, o informaţie pe care a confirmat-o şi Cristiano Bergodi, fost jucător la gruparea lazială: ”Ei caută şi din câte am citit se pare că Bancu e în vederile conducătorilor lui Lazio. Bancu e un jucător foarte bun, îmi place, şi are caracteristicile care s-ar asemăna cu Lulic", a declarat Cristiano Bergodi într-o conferinţă de presă.

Despre Nicuşor Bancu a vorbit şi Gheorghe Craioveanu, care este sigur că internaţionalul Craiovei poate juca la orice club din Europa, inclusiv la Real Madrid: ”Bancone? La orice echipă din Europa. E un jucător deosebit! Fără discuţie, face faţă şi în Spania. De la Atletico Madrid în sus. Chiar şi la Real. Păi nu l-ai văzut pe Marcelo?” a comentat cu umor fostul mare fotbalist de la Getafe, Real Sociedad şi Villarreal. 

Afla mai multe despre: bancugică craioveanu 

viewscnt
Articole similare