Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou salt pentru Răzvan Marin! Noua sumă e peste cele 12,5 milioane de euro plătite de Ajax în schimbul său! Cât a ajuns să valoreze

Un nou salt pentru Răzvan Marin! Noua sumă e peste cele 12,5 milioane de euro plătite de Ajax în schimbul său! Cât a ajuns să valoreze

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Marin (23 de ani) a făcut cel mai important pas al carierei în această vară, după ce a semnat cu Ajax Amsterdam, într-o afacere de 12,5 milioane de euro, sumă încasată de Standard Liege.

Ascensiunea tânărului mijlocaş român din ultimele două sezoane este confirmată şi de site-ul TransferMarkt.de, care în această vară a actualizat cota de piaţă a fotbalistului format de Academia Hagi, iar acum acesta e pe locul 2 în topul celor mai valoroşi fotbalişti români, fiind depăşit doar de portarul Ionuţ Andrei Radu, cotat la 15 milioane de euro.

De la 2,5 la 13,5 milioane, în doar 18 luni

Răzvan Marin valorează în acest moment 13,5 milioane de euro, conform TransferMarkt, cu un milion peste suma plătită de Ajax, ceea ce înseamnă că olandezii au făcut într-adevăr o afacere bună.



La începutul anului, Marin era cotat la 9 milioane de euro, însă diferenţa faţă de startul lui 2018 e cu adevărat spectaculoasă. În urmă cu 18 luni, Răzvan Marin avea o cotă de piaţă de doar 2,5 milioane de euro.

CEI MAI VALOROŞI JUCĂTORI ROMÂNI în iunie 2019, conform cotei de piaţă

1. Ionuţ Radu (Genoa) - 15 milioane €
2. Răzvan Marin (Ajax) - 13,5 milioane €
3. Florin Andone (Brighton), Alexandru Mitriţă (New York City FC) - 6 milioane €
4. Ştefan Radu (Lazio) - 5 milioane €
5. Vlad Chiricheş (Napoli), Dennis Man (FCSB) - 4,5 milioane €
 

Afla mai multe despre: razvan marinajax 

viewscnt
Articole similare