Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou scandal la FCSB! Dică l-a dat afară din antrenament pe Budescu! Fotbalistul l-a ameninţat: ”Mă duc la Gigi”

Un nou scandal la FCSB! Dică l-a dat afară din antrenament pe Budescu! Fotbalistul l-a ameninţat: ”Mă duc la Gigi”

FCSB

Comentarii

Contrele de pe teren dintre Mihai Stoica şi Denis Alibec au scos la iveală problemele uriaşe de la FCSB. Dică i-a scăpat pe jucători din mână, Gigi Becali fiind singurul om care reuşeşte să se impună la echipă

Dacă fotbaliştii tineri nu-i ies din cuvânt lui Dică şi îl respectă la maximum pe Mihai Stoica, nu acelaşi lucru se întâmplă cu vedetele echipei. Jucătorii cu experienţă s-au împărţit în mai multe grupuri, după cum scrie ProSport, şi se comportă ca şi când antrenorul şi directorul sportiv nici n-ar exista.

Cuvintele dure pe care Alibec şi Stoica şi le-au aruncat în timpul meciului cu Viitorul nu sunt deloc ceva nou în interiorul echipei. De curând, Dică l-a exclus din antrenament pe Budescu, iar mijlocaşul şi-a ameninţat antrenorul de faţă cu restul colegilor. ”Ies din antrenament, dar să ştii că mă voi duce la Gigi”, au fost cuvintele lui Budi.

Fix aşa a fost, iar Becali, la fel ca în scandalul Alibec-MM, a fost de partea jucătorilor. Budescu n-a primit nicio pedeapsă, ba chiar a fost titularizat imediat cum s-a refăcut după accidentare. Răzbunarea lui Dică a venit doar la pauzele meciurilor cu Sporting şi Viitorul, când Budescu a fost înlocuit.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaantrenamentscandalbudescudicaalibecmihai stoicagigi becaliscandal steaua,  

viewscnt
Articole similare