Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou sezon, acelaşi Ibrahimovic. Reacţia lui Zlatan după ce a marcat o "dublă" în prima etapă: "M-am născut bătrân, dar voi muri tânăr"

Un nou sezon, acelaşi Ibrahimovic. Reacţia lui Zlatan după ce a marcat o "dublă" în prima etapă: "M-am născut bătrân, dar voi muri tânăr"

AC Milan

Comentarii

Atacantul Zlatan Ibrahimovici s-a comparat cu personajul de film Benjamin Button, după ce a adus victoria echipei AC Milan, scor 2-0, în meciul cu Bologna, din campionatul Italiei.

"Dacă aveam 20 de ani, aş fi marcat patru goluri, dar am 39 (n.r - la 3 octombrie).Sunt ca Benjamin Button: m-am născut bătrân, dar voi muri tânăr", a spus el.

Formaţia AC Milan, cu portarul Ciprian Tătăruşanu pe banca de rezerve, a învins, luni, pe teren propriu, echipa Bologna, scor 2-0, în prima etapă din campionatul Italiei. Golurile au fost marcate de Zlatan Ibrahimovici, în minutele 35 şi 51 - ultimul din penalti. Bologna a avut un jucător eliminat în minutul 88.

VIDEO | Golurile marcate de Ibrahimovic în meciul cu Bologna

Ibrahimovic s-a întors la AC Milan în ianuarie, la prezenţa lui a produs un adevărat şoc la echipă. Rossoneri au reuşit să se califice în UEFA Europa League, iar mai mulţi fotbalişti au început să dea randament sub comanda lui Stefano Pioli şi sfătuiţi de suedez. 

În sezonul trecut, suedezul a marcat 11 goluri în 20 de prezenţe pentru AC Milan. 

Afla mai multe despre: ibrahimovicac milan 

viewscnt
Articole similare