Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou titlu pentru Stanciu! Mijlocaşul Slaviei a fost desemnat jucătorul lunii în Cehia. Ce reacţie a avut românul

Un nou titlu pentru Stanciu! Mijlocaşul Slaviei a fost desemnat jucătorul lunii în Cehia. Ce reacţie a avut românul

Stranieri

Comentarii

Nicuşor Stanciu a venit la echipa naţională într-o formă de zile mari, după ce punctase de 6 ori în ultimele 4 etape de campionat, în timp ce marcase de 2 ori şi în dubla cu Rangers.

În urma formei bune din luna martie, Stanciu a fost premiat de oficialii campionatului ceh, care l-au desemnat jucătorul lunii. Mijlocaşul român a fost decisiv pentru Slavia în ultimele partide, chiar dacă nu a putut replica acea formă şi la echipa naţională.

Stanciu a fost desemnat jucătorul lunii în Cehia

După premiere, Stanciu a rămas modest şi a afirmat că echipa este în continuare pe primul loc, înainte de a le mulţumi colegilor, excplicând că jocul său a fost de calitate datorită acestora.

"Înseamnă mult! Mă bucur că am primit acest premiu. Şi antrenorul a primit un asemenea premiu, deci îl felicit şi pe el. Acest premiu este pentru toţi jucătorii. Eu nu joc singur. Sunt fericit că am ajutat formaţia, dar cel mai important lucru e că echipa joacă bine.

Golurile de la Boleslav sunt cele mai importante. Am ratat un penalty, în meciul cu Leverkusen, dar acum am multă încredere. Nu doar eu bat penalty-urile", a declarat Stanciu, în urma desemnării ca jucătorul lunii.

Afla mai multe despre: nicuşor stanciuslavia pragastanciu jucătorul lunii 

viewscnt
Articole similare