Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer bifat de CFR Cluj. Dan Petrescu şi-a întărit lotul cu un jucător alături de care a luat două titluri în Liga I

Un nou transfer bifat de CFR Cluj. Dan Petrescu şi-a întărit lotul cu un jucător alături de care a luat două titluri în Liga Igalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj continuă campania de transferuri, iar acum Dan Petrescu îşi întăreşte lotul cu un nou fundaş central. Cum campioana României va evolua şi în grupele Europa League, ardelenii l-au adus şi pe Kevin Boli din nou sub comanda antrenorului.

"Clubul CFR 1907 Cluj anunţă împrumutul fundaşului central Kevin Boli de la formaţia chineză Guizhou Henfeng. Fotbalistul francez revine astfel sub comanda lui Dan Petrescu pentru a ajuta CFR-ul la îndeplinirea obiectivelor stabilite.

La finalul împrumutului, clubul nostru va putea activa clauza de cumpărare definitivă a fundaşului" , se arată pe site-ul oficial al CFR-ului.

Trei trofee a cucerit Kevin Boli de-a lungul carierei, toate trei în fotbalul românesc. Mai întâi, în 2017, fundaşul central a câştigat, alături de FC Viitorul, titlul în Liga I, apoi, în următoarele două sezoane, a repetat peformanţa alături de CFR Cluj.

  • 1,4 milioane de euro este cota lui Kevin Boli pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujboli 

viewscnt
Articole similare