Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer de senzaţie pentru Gigi Becali. Starul de 3 milioane de euro şi-a dat acordul să semneze cu FCSB: "A sosit deja la noi"

Un nou transfer de senzaţie pentru Gigi Becali. Starul de 3 milioane de euro şi-a dat acordul să semneze cu FCSB: "A sosit deja la noi"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a avut o campanie de transferuri impresionantă, iar la vicecampioana României au ajuns jucători cu mare experienţă la nivelul Ligii I, precum Constantin Budescu, Claudiu Keşeru sau Paulo Vinicius.

Ultimele sezoane au fost extrem de dificile pentru Gigi Becali şi pentru fanii FCSB-ului. Fără titlu câştigat din 2015, când antrenor era Constantin Gâlcă, roş-albaştrii au avut în actuala stagiune o campanie impresionantă de transferuri, iar sub comanda lui Edward Iordănescu au ajuns nume importante din fotbalul românesc, precum Valentin Gheorghe, Claudiu Keşeru sau Constantin Budescu.

De altfel, în ultimii ani, FCSB a avut mult de suferit în centrul apărării, iar în vara acestui an, pentru a scăpa de emoţii, Gigi Becali l-a adus pe unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga I. Paulo Vinicius a venit liber de contract şi s-a impus rapid în defensiva roş-albaştrilor.

În urma problemelor pe care le-a avut în ultimele sezoane în defensivă, Gigi Becali a vrut chiar să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. Unul dintre cei mai promiţători jucători din naţionala de tineret a României, Radu Drăguşin, îşi dăduse acceptul să semneze cu FCSB, însă oferta venită de la Juventus Torino l-a determinat pe fundaşul central să meargă în Italia.

Un nou transfer de senzaţie pentru Gigi Becali. Starul de 3 milioane de euro şi-a dat acordul să semneze cu FCSB: "A sosit deja la noi"

"Am mers la Regal şi am reuşit să convingem mai mulţi juniori să vină la noi. Printre ei s-a aflat şi Radu Drăguşin. El a sosit la noi când avea 16 ani.

Împreună cu jucătorul a venit şi domnul Badea, preşedintele clubului Regal, care ne-a transmis clar că el va veni la FCSB cu o singură condiţie. Ni s-a transmis că există o discuţie cu un club din Italia, fără să ni se spună numele acelei echipe.

Tot atunci ni s-a explicat că, în eventualitatea în care oferta din străinătate se va concretiza, atunci el nu va putea veni la noi. Evident, aşa cum ştie toată lumea, Radu Drăguşin a acceptat oferta celor de la Juventus Torino" , a declarat Ilie Alexe pentru playsport.ro.

Ajuns la Juventus, în 2018, Radu Drăguşin a jucat patru meciuri pentru echipa mare a torinezilor, iar în actuala stagiune a fost împrumutat la Sampdoria.

  • 3 milioane de euro este cota lui Radu Drăguşin pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare