Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer de ultimă oră la FCSB. Becali îşi face echipă de titlu şi ia atacantul străin care a rupt plasele în Liga I

Un nou transfer de ultimă oră la FCSB. Becali îşi face echipă de titlu şi ia atacantul străin care a rupt plasele în Liga Igalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a început deja pregătirea noului sezon, a efectuat primele transferuri şi a şi jucat primele două amicale ale verii, câştigate fără emoţii în faţa unor echipe din Liga a II-a, 5-1, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, şi 4-1, cu Concordia Chiajna.

Andrei Cordea, Alexandru Creţu, Stipe Vucur şi Zdenek Ondrasek sunt cei patru jucători aduşi de FCSB în această vară. Pe lângă transferurile bifate deja, Gigi Becali a mutat şi pe banca tehnică, unde l-a adus pe Dinu Todoran în locul lui Toni Petrea, care şi-a dat demisia la finalul sezonului trecut. Toate mutările făcute de patronul FCSB-ului au fost făcute în speranţa că echipa sa va câştiga din nou titlul în Liga I.

Ultima dată când roş-albaştrii s-au impus în campionat a fost în 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. De atunci, deşi s-au mai aflat nume importante pe banca tehnică, precum Laurenţiu Reghecampf, Mirel Rădoi sau Mihai Teja, FCSB a pierdut, rând pe rând, lupta pentru titlu cu Astra Giurgiu, cu FC Viitorul şi cu CFR Cluj, campioana ultimelor patru sezoane în Liga I.

În urma plecărilor lui Alexandru Buziuc şi Ante Vukusic, FCSB a rămas fără atacant, însă Gigi Becali a bătut palma cu Zdenek Ondrasek, iar atacantul ceh a semnat cu roş-albaştrii. În plus, latifundiarul din Pipera mai pregăteşte o nouă surpriză pe piaţa transferurilor şi negociază cu un atacant care a impresionat în sezonul trecut al Ligii I.

Un nou transfer de ultimă oră la FCSB. Becali îşi face echipă de titlu şi ia atacantul străin care a rupt plasele în Liga I

Jefte Betancor a marcat 8 goluri şi a reuşit 2 pase decisive în cele 30 de meciuri jucate pentru FC Voluntari în stagiunea anterioară, iar acum a rămas liber de contract, după despărţirea de ilfoveni. De altfel, evoluţiile bune ale atacantului de 27 de ani s-au simţit şi pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, unde cota lui Betancor a crescut până la 500 de mii de euro.

Dorit insistent şi de altă echipă care a evoluat în play-off-ul Ligii I în sezonul trecut, Sepsi, Jefte Betancor este ademenit acum de FCSB. Atacantul spaniol a refuzat oferta venită din partea conducătorilor de la Sf. Gheorghe, un salariu lunar de 12 mii de euro şi o primă de instalare de 50 de mii de euro, însă acum Betancor este interesat de un eventual transfer la FCSB.

  • Trecut în carieră pe la Mattersburg, în sezonul 2018/2019, Betancor a reuşit 6 goluri în prima ligă din Austria

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare