Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer "galactic" la Real Madrid! Jovic este trimis ca monedă de schimb în Serie A

Un nou transfer "galactic" la Real Madrid! Jovic este trimis ca monedă de schimb în Serie A

Real Madrid

Comentarii

Luka Jovic (22 de ani) nu mai intră în planurile lui Zinedine Zidane şi a fost pus pe lista de transferuri. Real Madrid va încerca să îl ofere la schimb în vară pentru a aduce pe "Santiago Bernabeu" un fotbalist de clasă mondială.

Dorit în Premier League de Chelsea sau Arsenal, interesul lui Napoli pentru atacant sârb este văzut ca o oportunitate pentru Real Madrid. Atât Florentino Perez, cât şi Zinedine Zidane şi-l doresc pe "Bernabeu" pe Fabian Ruiz, mijlocaşul spaniol al lui Napoli. 

Persoanje din anturajul lui Ruiz au recunoscut că Real Madrid deja s-a interesat de fotbalistul în vârstă de 24 de ani, susţine El Mundo Deportivo. Fabian Ruiz, transferat de Napoli de la Betis Sevilla, nu doreşte să îşi prelungească contractul cu gruparea din sudul Italiei, astfel că Napoli este pregătită să renunţe la el pentru 60 de milioane de euro

Real vrea să îl introducă în această afacere pe Luka Jovic, care a fost transferat vara trecută de la Eintracht Frankfurt pentru aceeaşi sumă pe care o cere Napoli în schimbul lui Ruiz. 

Afla mai multe despre: luka jovicfabian ruiztransfer real 

viewscnt
Articole similare