Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer galactic pentru Real! Un jucător la schimb, plus 50 de milioane de euro pentru un star din Premier League

Un nou transfer galactic pentru Real! Un jucător la schimb, plus 50 de milioane de euro pentru un star din Premier League

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane, l-a pus pe mijlocasul Christian Eriksen, de la Tottenham, în capul listei de achitizii, în ciuda faptului că deja a cumpărat un star din Premier League, pe Eden Hazard.

Conform The Sun, Real Madrid e gata să facă o ofertă pentru danez şi e gata să plătească 50 de milioane de euro, plus un jucător la schimb. Este vorba de mijlocaşul Dani Ceballos, care a anunţat deja că nu vrea să mai continue la Real sub comanda lui Zidane.

Ceballos este alături de naţionala Spaniei U21 la Campionatul European 2019 unde a şi înscris in infrangerea selectionatei 'Furia Roja' 3-1 împotriva Italiei.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani, i-a spus lui Zidane că vrea să plece.  De cealaltă parte, Eriksen a dezvăluit acum două săptămâni că vrea să o părăsească Spurs pentru a "încerca ceva nou".



El mai are doar un an de contract şi este puţin probabil să semneze o prelungire având în vedere ultimele sale declaraţii.
                                                                                                  

  articol scris de Sebastian Vasile

Afla mai multe despre: zidanepereztransfer 

viewscnt
Articole similare