Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer in era spaniolă la Dinamo. Un fost atacant se întoarce. Reacţia suporterilor: "Să vă fie frică, Dinamo se ridică"

Un nou transfer in era spaniolă la Dinamo. Un fost atacant se întoarce. Reacţia suporterilor: "Să vă fie frică, Dinamo se ridică"

Dinamo București

Comentarii

Adam Nemec (34 de ani) revine la Bucureşti, a anunţat Peluza Cătălin Hîldan. Atacantul va asista la premierea filmului "Prima oară-i gratis" şi ar urma să semneze cu Dinamo, notează Gsp.ro.

Nemec a fost impresionat de galeria dinamovistă după prima experienţă în "Ştefan cel Mare" şi a rămas la curent cu ceea ce fac fanii dinamovişti prin programul socios.

Mai mult decât atât, Nemec ar urma să semneze un nou contract cu Dinamo, acolo unde ar urma să aibă un salariu de 12.000 de euro lunar, scrie Gsp. Atacantul slovac a jucat la Dinamo timp de doi ani, între 2016 şi 2018. În 64 de prezenţe în tricoul "câinilor", Nemec a marcat 20 de goluri şi a dat şapte pase decisive. 

Ultima perioadă a fost una cruntă pentru atacant. La Pafos, în Cipru, fotbalistul a marcat un singur gol în 14 meciuri, iar acea reuşită a fost în urmă cu mai bine de un an. 

Cele mai importante achiziţii ale lui Dinamo în această vară sunt Vlad Achim şi Janusz Gol. 

Afla mai multe despre: adam nemecdinanmo 

viewscnt
Articole similare