Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer la AC Milan! UPDATE Diogo Dalot a fost împrumutat de la Manchester United

Un nou transfer la AC Milan! UPDATE Diogo Dalot a fost împrumutat de la Manchester United

AC Milan

Comentarii

Odată cu calificarea în grupele UEFA Europa League, AC Milan continuă să îşi întărească lotul. "Diavolii" s-au înţeles cu Manchester United pentru transferul unui fundaş.

UPDATE: OFICIAL Diogo Dalot este noul jucător al lui AC Milan, confirmă gruparea italiană pe site-ul său oficial


Diogo Dalot (21 de ani) urmează să ajungă la Milano în cursul zilei de sâmbătă pentru a face vizita medicală şi a semna contractul cu gruparea rossonero, relateză presa din Italia. Fundaşul dreapta portughez urmează să fie împrumutat pentru un sezon la AC Milan. 

  • 22.000.000 de euro a plătit United pentru transferul lui Dalot de la FC Porto, în 2018 
  • 35 de meciuri a jucat portughezul în tricoul lui Manchester United 

Împrumutul va fi unul "sec", fără ca Milan să aibă o opţiune de cumpărare vara viitoare. Italienii au refuzat opţiunea de transfer definitiv din cauza sumei prea mari cerute de Manchester United: 30 de milioane de euro. Totodată, au acceptat acest împrumut şi pentru că AS Roma era în negocieri pentru transferul lui Dalot. 

Dalot, internaţional de tineret portughez, vine la Milan să joace în banda dreaptă a apărării, acolo unde a existat întotdeauna incertitudine, în ultima perioadă, din cauza problemelor fizice ale lui Andrea Conti şi a jocului inconstant făcut de Davide Calabria. 

Afla mai multe despre: diogo dalotac milanmanchester united 

viewscnt
Articole similare