Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer la CSM Bucureşti. Mutare de ultimă oră! Pe ce perioadă a semnat şi ce număr va purta

Un nou transfer la CSM Bucureşti. Mutare de ultimă oră! Pe ce perioadă a semnat şi ce număr va purta

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a anunţat oficial transferul interului stânga, Viorel Fotache.

Continuă perioada de transferuri pentru echipa de handbal masculin, CSM Bucureşti. Viorel Fotache este noua achiziţie a clubului!

Interul stânga, fost campion al României cu Minaur Baia Mare a semnat un contact pe două sezoane şi va purta numărul 15 pe tricou: ”Am ales CSM Bucureşti datorită proiectului de durată pe care oamnii de aici mi l-au prezentat! Este un club solid din toate punctele de vedere. Sper ca sezonul viitor să ne îndeplinim obiectivele impuse de club, chiar dacă suntem o echipă cu o medie de vârstă foarte tânără. Eu am încredere în toţi băieţii şi sper să ne omogenizăm cât mai repede şi să fim în cea mai bună formă de la începutul sezonului” a declarat Viorel Fotache.

Campion naţional, atât la juniori cât şi la seniori, Fotache are o mare experienţă în handbalul românesc. Interul stânga în vârstă de 30 de ani măsoară 1.96 metri şi a jucat la TVB 1898 Stuttgart, în perioada 2015-2017, pentru ca apoi să revină în România, unde a semnat cu AHC Dunărea Călăraşi, club de la care a venit la ”tigrii”.

Afla mai multe despre: csm bucureştiviorel fotache 

viewscnt
Articole similare