Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer la Dinamo. Mircea Rednic şi-a îndeplinit şi ultima dorinţă! | OFICIAL

Un nou transfer la Dinamo. Mircea Rednic şi-a îndeplinit şi ultima dorinţă! | OFICIAL

Dinamo București

Comentarii

Petar Gluhakovic (25 de ani) e noul fotbalist de la Dinamo. Fundaşul a semnat cu "câinii" până la finalul sezonului, a anunţat clubul din Ştefan cel Mare într-un comunicat oficial.

Un nou transfer la Dinamo. Petar Gluhakovic a semnat şi va juca sub comanda lui Rednic | OFICIAL

Miercuri, 17 noiembrie, Dinamo a anunţat transferul lui Petar Gluhakovic, un fundaş austriac care a jucat ultima dată la Lokomotiva Zagreb, în Croaţia. Gluhakovic a semnat până la finalul sezonului, pentru puţin peste şase luni, iar Mircea Rednic urmează să-l aibă sub comandă pentru a încerca să salveze echipa de la retrogradare.

"Fundaşul austriac Petar Gluhakovic, ultima oară la clubul croat Lokomotiva Zagreb, a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, a declarat administratorul special Iuliu Mureşan", se arată într-un comunicat oficial emis de trupa din Ştefan cel Mare.

Petar Gluhakovic a jucat la juniorii Austriei Vinak, apoi la St. Polten şi la Lokomotiva Zagreb.

Gluhakovic e fundaş dreapta şi a venit la Dinamo după ce Mircea Rednic s-a declarat nemulţumit de Constantin Nica, cel adus de Bonetti înapoi în tricoul alb-roşu.

Marko Nunic, Tomas Vestenicky, Niklaos Kainourgios, Cătălin Carp şi Petar Gluhakovic sunt transferurile făcute de Dinamo după venirea lui Mircea Rednic.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Petar Gluhakovic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: petar gluhakovicdinamotransferoficial 

viewscnt
Articole similare