Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer la FCSB. Becali a bătut palma cu oficialii echipei din Liga I, iar acum negociază şi cu jucătorul. Ce sumă plăteşte

Un nou transfer la FCSB. Becali a bătut palma cu oficialii echipei din Liga I, iar acum negociază şi cu jucătorul. Ce sumă plăteşte

FCSB

Comentarii

FCSB este foarte aproape de a bifa un nou transfer, după ce i-a mai adus în această vară pe Andrei Cordea şi pe Alexandru Creţu.

FCSB a ratat din nou titlul în Liga I, iar ultimul campionat câştigat de roş-albaştri a rămas cel din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Deşi pe banca tehnică s-au mai aflat nume importante, precum Laurenţiu Reghecampf, Mirel Rădoi sau Mihai Teha, FCSB a pierdut de fiecare dată lupta pentru titlu, în ultimele şase ani, în faţa Astrei, a Viitorului şi a CFR-ului, echipă care şi-a adjudecat ultimele patru campionate.

Acum, odată cu venirea lui Dinu Todoran la conducerea echipei, Gigi Becali are din nou mari speranţe în competiţia internă. În plus, latifundiarul din Pipera speră ca echipa sa să aibă un parcurs cât mai lung şi în Conference League, astfel că este pregătit să investească serios în această vară pentru a întări lotul echipei.

După ce a bătut palma cu Andrei Cordea şi cu Alexandru Creţu, patronul FCSB-ului a ajuns la un acord cu oficialii lui Sepsi pentru transferul lui Andrei Dumiter. Din informaţiile Telekom Sport, echipa din Sf. Gheorghe a acceptat oferta de 350 de mii de euro venită din partea roş-albaştrilor, însă acum trebuie să-şi dea acordul şi jucătorul pentru ca mutarea să se concretizeze.

Revenit la Sepsi, de la Chindia Târgovişte, în luna ianuarie, după un împrumut de o jumătate de sezon, Andrei Dumiter are 22 de ani şi evoluează pe postul de mijlocaş dreapta, însă poate fi folosit şi ca atacant.

  • 1 gol şi 2 pase decisive a reuşit Andrei Dumiter în cele 9 meciuri jucate în actuala stagiune din Liga I

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare