Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer la FCSB. Gigi Becali a confirmat mutarea: "L-am luat din liga a doua germană"

Un nou transfer la FCSB. Gigi Becali a confirmat mutarea: "L-am luat din liga a doua germană"

FCSB

Comentarii

După aducerea lui Alexandru Creţu, Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB.

"Am luat un fundaş din liga a doua germană, care a jucat prin Austria, 1,95 metri... Eu nu vreau să dea gol cu capul, eu vreau să nu primesc gol din corner. Eu nu vreau să de el gol, eu vreau să nu mai primesc gol de la ăia cu 1,60. Mie cel mai mult îmi e frică de cornere. De ce să-mi mai fie frică? Gata, sunt doi fundaşi centrali (n.r. - al doilea este nou-transferatul Alexandru Creţu), gata, la revedere!

Nu v-am zis că iau doi fundaşi centrali? Când e concurenţă la fundaşii centrali, cu Miron şi Cristea, e mai multă atenţie, sunt mai vigilenţi când au concurenţă. Creţu sigur va fi titular, pentru că de ăla îmi place mie mult de el. Creţu e fundaş central, am vorbit cu Dică şi mi-a zis că e bun fundaş central, pe spaţii mici la mijloc e bun, dar nu aşa bun.

Vedem, poate joacă ăştia doi ca să nu mai dea nimeni cu capul în careu, la mine. Acolo trebuie să fie două turnuri să nu mai dea nimeni cu capul. Vine Vinicius, dă gol cu capul, vine Burcă, dă gol... Nu mai dă, că ăla, 1,95, când vrea să vină Burcă să dea cu capul, ăla are 1,95, e cu un cap mai mare ca el. Vinicius a plecat (n.r. - de la CFR Cluj), nu mai e, a semnat prin Brazilia. De Burcă nu ştiu nimic, dar ştiu că dădea cu capul în careu, să dea goluri. Miron, în ultimul timp, mi-a plăcut foarte mult de el", a declarat Becali, la ProX.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare