Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer low-cost la CFR. Şi-a adus un fundaş dreapta care a mai evoluat în Gruia în perioada insolvenţei

Un nou transfer low-cost la CFR. Şi-a adus un fundaş dreapta care a mai evoluat în Gruia în perioada insolvenţei

CFR Cluj

Comentarii

După ce i-a adus pe Fabio Aurelio şi Mario Rondon, de la Gaz Metan Mediaş, iar apoi a semnat cu Andrei Burcă, fundaş central de la Botoşani, CFR Cluj s-a înţeles cu Mateo Susic.

Susic, fundaş dreapta, e o mai veche cunoştinţă a celor de la CFR, formaţie pentru care a mai jucat în sezonul 2014-2015, atunci când CFR Cluj era în insolvenţă. A jucat un singus sezon în Gruia, fiind adus la sugestia lui Vasile Miriuţă. După despărţirea de CFR, Susic a evoluat doar în Moldova, la Şeriff Tiraspol. În ultimul sezon a jucat de 10 ori pentru echipa din Tiraspol. Acesta se va prezenta la reunire, semnând deja contractul.

„Sunt destul de mulţumit de achiziţii. Au venit patru jucători, care or să fie la antrenament luni… Sper, 90% totul e rezolvat. Cine sunt? O să-i vedeţi luni. După care, vor mai veni încă trei jucători, pe parcurs, în cantonament. Eu vorbesc aici de seniori, nu de U21! După care va trebui să transferăm şi doi jucători U21, pe care nu i-am găsit. Cu seniorii ne-am înţeles, mai sunt nişte lucruri de pus la punct”, a spus Petrescu la revenirea din vacanţă.

Afla mai multe despre: mateo susic 

viewscnt
Articole similare