Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer marca Bayern! Bavarezii au furat starul unei rivale pentru o sumă infimă

Un nou transfer marca Bayern! Bavarezii au furat starul unei rivale pentru o sumă infimă

Bayern Munchen

Comentarii

Marcel Sabitzer a fost transferat oficial de Bayern Munchen, de la RB Leipzig, pentru 15 milioane de euro, conform transfermarkt.

Marcel Sabitzer a părăsit-o oficial pe Leipzig. După şapte ani petrecuţi la club, în care a pus umărul la promovarea nemţilor în Bundesliga şi la clasările bune reuşite în prima divizie germană, austriacul i se alătură campioanei Bayern. În Bavaria, mijlocaşul se va reuni cu fostul său antrenor, Julian Nagelsmann.

Un nou transfer marca Bayern!

Cu doar un an rămas din înţelegerea sa cu Leipzig, transferul acestuia a putut fi efectuat foarte ieftin de formaţia din Munchen. Cotat la 42 de milioane de euro de transfermarkt, austriacul a semnat cu Bayern pentru doar 15 milioane de euro, iar venirea sa îl va vedea, cel mai probabil, pe Corentin Tolisso plecând de la club.

Francezul nu s-a integrat pe deplin în vestiarul lui Bayern, iar odată cu venirea lui Sabitzer, nu va mai avea loc la mijlocul lui Bayern. iniţial un mijlcoaş ofensiv, austriacul a fost retras de Naglesmann în sezoanele petrecute la Leipzig şi va ocupa acelaşi rol şi la formaţia bavareză.

Căpitan în ultimele două sezoane la echipa Red Bull-ului, Sabitzer părăseşte echipa după 229 de apariţii, în care a contribuit 52 de goluri şi 42 de pase decisive. Leipzig s-ar fi mişcat rapid şi i-ar fi găsit deja înlocuitor austriacului, un fotbalist cu nouă ani mai tânăr.

Afla mai multe despre: bayern munchenmarcel sabitzerrb leipzig 

viewscnt
Articole similare