Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer pentru Farul Constanţa! Un stranier experimentat în Liga 1 a semnat cu formaţia lui Hagi

Un nou transfer pentru Farul Constanţa! Un stranier experimentat în Liga 1 a semnat cu formaţia lui Hagi

Farul

Comentarii

Romario Pires, 32 de ani, a semnat oficial cu Farul Constanţa, a anunţat clubul dobrogean pe canalele oficiale de comunicare.

Romario Pires a semnat cu Farul Constanţa. Brazilianul de 32 de ani a părăsit-o pe Hermannstadt în urma retrogradării în Liga 2 şi a făcut pasul către un club mult mai mare, pe final de carieră. Mijlocaşul central are deja patru sezoane şi jumătate de Liga 1 în palmares, cu Gloria Bistriţa, Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu şi FC Hermannstadt.

Un nou transfer pentru Farul Constanţa!

”Începând de astăzi, Romario Pires este noul jucător al echipei noastre. Acesta a efectuat vizita medicală şi a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2021/2022. În vârstă de 32 de ani, Romario Pires are 1.82m, este născut la Rio de Janeiro, evoluează pe postul de mijlocaş central.

În carieră a mai îmbrăcat tricoul formaţiilor FC Hermannstadt, Astra Giurgiu, Maccabi Petah Tikva, Maccabi Haifa, Maccabi Netanya, Petrolul Ploieşti, Gloria Bistriţa sau Botafogo. Bine ai venit, Romario, şi mult succes în tricoul alb-albastru!”, se arată în mesajul postat de Farul pe site-ul oficial.

Echipa condusă de Gică Hagi continuă să se întărească pentru a se lupta la primele locuri, iar Romario este un jucător ce a mai simţit gustul succesului. În 2013, brazilianul a ridicat Cupa României cu Petrolul, sub conducerea lui Cosmin Contra, în timp ce acesta a ridicat şi o Cupă a Israelului în 2016, cu Maccabi Haifa.

 

Afla mai multe despre: farul constanţagică hagiromario pires 

viewscnt
Articole similare