Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer pentru Hermannstadt. Sibienii au adus un atacant care a evoluat în preliminariile Europa League la începutul sezonului

Un nou transfer pentru Hermannstadt. Sibienii au adus un atacant care a evoluat în preliminariile Europa League la începutul sezonului

Hermannstadt​

Comentarii

Croatul Ante Aralica, 24 de ani, a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani şi jumătate cu FC Hemannstadt, din postura de jucător liber de contract.

Acesta evoluează pe postul de atacant, are o înălţime de 1,90 m şi este cotat pe siteurile de specialitate la suma 300.000 euro. În prima jumătate de sezon, Ante a evoluat pentru Lokomotiv Plovdiv, în Bulgaria, pentru care a bifat 9 meciuri, 1 gol şi 3 pase de gol, iar în sezonul precedent a câştigat Cupa Bulgariei.

Vârful croat a evoluat inclusiv în cele două partide pe care gruparea de la sud de Dunăre le-a jucat în actuala stagiune în preliminariile Europa League. Ante Aralica a fost titular în turul 2, într-un meci pe care Lokomotiv Plovdiv l-a pierdut în ultimele minute cu 1-2 cu cei de la Tottenham Hotspur.

Pe CV-ul lui Ante se mai regăsesc formaţii ca NK Zagreb, Spansko, NK Lokomotiva, NK Lucko, NK Sesvete şi NK Rudes.

Ante Aralica este noul vârf de atac al A.F.C.Hermannstadt! Cu puţin timp în urmă, croatul Ante Aralica, 24 de ani,...

Publicată de FC Hermannstadt pe Vineri, 8 ianuarie 2021

 

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare