Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer pentru Rapid! Giuleştenii au adus unul dintre cei mai buni jucători din Liga a II-a

Un nou transfer pentru Rapid! Giuleştenii au adus unul dintre cei mai buni jucători din Liga a II-agalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

FC Rapid a reuşit astăzi al patrulea transfer al iernii prin aducerea lui Cătălin Hlistei, care în prima parte a sezonului a jucat pentru liderul Ligii a II-a, Sportul Snagov.

În vârstă de 24 de ani, Hlistei a marcat 7 goluri în 21 de partide pentru Sportul Snagov, fiind unul din cei mai buni jucători ai turului de sezon.

Hlistei s-a format la UTA Arad şi joacă pe postul de mijlocaş stânga, iar în sezonul 2016-2017 a evoluat în Liga 1, la Pandurii.

Am ales Rapidul pentru ceea ce reprezintă acest club în România. Chiar dacă acum este în liga a treia, gândul meu este doar la promovare şi sper ca într-un an şi jumătate să sărbătorim promovarea în primul eşalon. Am urmărit mereu cu plăcere Rapidul, am şi referinţe bune de la prietenul meu Amir Jorza, şi abia aştept să începem treaba”, a spus Hlistei pentru site-ul oficial al Rapidului.



Hlistei este cel de-al patrulea transfer al iernii, după Cătălin Onea (Sportul Snagov), Alin Turbatu (Olteniţa) şi Robert Băjan (Viitorul Constanţa), dar suprizele vor continua şi în perioada următoare. Reunirea lotului va avea loc marţi, iar sâmbătă giuleştenii au programat primul meci amical al iernii, împotriva lui Carmen Bucureşti.

Afla mai multe despre: catalin hlisteitransferrapid 

viewscnt
Articole similare