Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer URIAŞ la CFR Cluj. Campioana României dă o nouă lovitură şi îşi vinde starul de naţională: "M-a surprins"

Un nou transfer URIAŞ la CFR Cluj. Campioana României dă o nouă lovitură şi îşi vinde starul de naţională: "M-a surprins"

Fotbal intern

Comentarii

Marius Bilaşco susţine că Andrei Burcă este aproape de un transfer în străinătate.

Andrei Burcă aproape de o plecare de la CFR Cluj

Marius Bilaşco crede că Andrei Burcă poate fi următorul jucător al celor de la CFR Cluj, care se transferă în străinătate. Oficialul campioanei României crede în fundaşul central şi a dezvăluit că au existat discuţii privind o posibilă plecare de la gruparea din Gruia.

În vara lui 2019, Valeriu Iftime se înţelesese cu Gigi Becali pentru a-l vinde pe Burcă la FCSB, dar fundaşul a fost cel care a decis că drumul său trebuie să fie spre Cluj, nu spre Bucureşti. A ales formaţia din Gruia şi s-a impus rapid în echipă, face un cuplu foarte bun cu Vinicius, iar evoluţiile excelente l-au dus şi la echipa naţională a României.

Marius Bilaşco crede că transferul în străinătate e foarte aproape, mai ales că de Burcă s-au interesat, deja, cluburi importane din afara României:



"Aş vrea să spun câteva cuvinte despre Andrei. M-a surprins plăcut când a venit la Cluj. Şi-a analizat foarte bine şansele de a juca şi a creşte în carieră făcând pasul spre CFR. A pus în balanţă cele două oferte şi a ajuns la concluzia că are mai mari şanse să ajungă la echipa naţională. Un transfer afară? Cu siguranţă, pentru că e un jucător în jurul căruia se nasc multe discuţii", a declarat Bilaşco pentru Look Sport.

Andrei Burcă este evaluat la 2.3 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: andrei burca cfr cluj bilasco 

viewscnt
Articole similare